Nu sätter vi Göteborg på tech-kartan!

Varvet, arrangörerna bakom Nordic Ruby och True North bjuder in till Ship It 15-17 juni i Göteborg. En tvådagars konferens om att leverera riktigt bra mjukvara.

ShipIt

Nordic Ruby och True North har varit speciella upplevelser som lockat över 1000 entreprenörer, utvecklare och designers från hela världen. Konferenserna har bjudit på enastående talare och framförallt möten mellan gamla såväl som nya vänner i en genuin atmosfär. Nu tar vi konferensen hem till Göteborg.

Ship It erbjuder en unik möjlighet att möta andra människor som enas kring en passion, att leverera riktigt bra mjukvara. Konferensen är till för alla entreprenörer, utvecklare och designers som vill förbättra sig själva, sina team och sättet de bygger sin mjukvara på. Visionen är att föra människor samman, att skapa konferenser där vi kan lära av varandra och lämna konferensen laddade och inspirerade. Michael Lopp, VP Engineering på Slack kommer att tala, bland många andra. Med vårt speciella upplägg med 30 minuter tal följt av lika långa pauser, gemensamma luncher och middagar ser vi till att alla får chansen att prata och lära av varandra. För det är besökarna som gör våra konferenser. De jobbar för startups, konsultbyråer och stora företag och under två dagar strålar vi samman kring det vi alla brinner för.

Det är med stor glädje vi anordnar konferensen på klassisk Göteborgsmark. Staden som fortsätter producera innovativa bolag i landet som av EU såväl som WEF rankas som Europas ledande för innovationer. Varvet älskar innovationer och vi tror att mjukvaran är nyckeln för att morgondagens bolag ska växa sig starka. Med vår passion kring att bygga mjukvara vill vi fortsätta bidra till Göteborgs utveckling och nu har ni chansen att vara med när vi sätter staden på hela Europas tech-karta!

Ett begränsat antal Early Bird-biljetter finns ute till försäljning nu.

Det finns även möjlighet att sponsra konferensen och det är ett perfekt tillfälle för företag som vill träffa de vassaste inom tech-branschen. Visa upp ditt företag och mingla med utvecklare, designers och entreprenörer. Låt oss njuta av Göteborg tillsammans i två inspirerande dagar!

Ship It!