Varvet

Sedan 2008 har vi hjälpt våra kunder driva igenom och hantera förändring genom att bygga appar och digitala produkter och verktyg. Vi har jobbat med allt från små startups till stora etablerade företag. Alltid med samma fokus på kommunikation och kvalitet.

Vår historia

Collage corridor Collage entrance
Vi får uppleva en del av Göteborgs historia varje dag. Vårt kontor ligger i det gamla Hasselbladska huset, där många av de berömda Hasselbladkamerorna en gång skapades. Kom gärna förbi på en kopp kaffe eller en pingismatch.

Se fler foton
Instagram

Open Source-projekt

Våra konferenser

Ship It är konferensen vi anordnar årligen i Göteborg. Vi älskar att organisera konferenser där vi samlar ett stort gäng olika människor från hela världen med öppna sinnen och en längtan efter att lära sig och lära ut. Vi har skapat konferensen som vi själva vill gå på. Vi tror att utöver fantastiska talare så är det viktigt att bry sig om detaljerna och skapa en upplevelse där vi har kul tillsammans.

Posters
Nordic ruby

Vi har också en egen produkt. Den heter ProjectPuzzle, och den hjälper oss och andra att hålla reda på vem som jobbar med vad och när. Det är schemaläggning för team, fast enkelt.

ProjectPuzzle