Varvet

Sedan 2008 har vi hjälpt våra kunder förändra genom att bygga appar och digitala tjänster. Vi är stolta över att kunna visa upp några av de projekt vi jobbat med genom åren.

Lisebergsappen

Tillsammans med Creuna byggde vi en ny mobilapp för Liseberg — Sveriges mest besökta nöjespark och hela Göteborgs stolthet.

Se vår fallstudie

A—Z Inner Voice

I samarbete med Forsman & Bodenfors byggde vi en kampanjapp för att hjälpa till att lansera Zlatan Ibrahimovics nya klädmärke, A—Z.

Se vår fallstudie

Bonnier Korsord

För Bonnier Korsord, Sveriges största korsordsproducent, byggde vi ett kraftfull verktyg för att skapa, redigera och exportera högkvalitativa korsord.

Se vår fallstudie

Spira

Applikationen Spira, som gör det superenkelt för alla att spara direkt i aktier, är resultatet av ett samarbete mellan Collector Bank och Aktieinvest. Vi deltog i framtagandet av appen genom att bistå med utveckling för iOS och Android.

Se vår fallstudie

Rubens Barn

Vi hjälpte Rubens Barn, som tillverkar är unika, handgjorda och högkvalitativa mjuka dockor, med en ny webbplats och tillhörande webbshop.

Besök Rubens Barn

Dockspot

Vi designade och byggde en ny version av Dockspot — webbappen som hjälper båtägare planera sina semestrar genom att erbjuda förbokning av båtplatser i 90 hamnar i tio europeiska länder.

Se vår fallstudie

Wealthsimple

Tillsammans med våra goda vänner på Doberman byggde vi en ny Webby award-vinnande webbsida för Wealthsimple — en kanadensisk start-up som utmanar finansbranchen och erbjuder nya sätt att förvalta kapital.

Besök Wealthsimple

Hemnet

Vi hjälpte Hemnet med ett av företagets viktigaste projekt någonsin — att skriva om plattformen som är kärnan i deras verksamhet.

Se vår fallstudie

Sigmastocks

Göteborgsbaserade Sigmastocks hjälper folk att få ut det mesta av sitt sparande med en innovativ webbtjänst. Vi har arbetat med Sigmastocks sedan starten och hjälpt till med både utveckling och design av tjänsten.

Se vår fallstudie

Battleriff

Vi hjälpte det skickliga teamet på Battleriff att designa och bygga en innovativ plattform där gamers kan utmana varandra, bli bättre och spela mot varandra om riktiga pengar.

Besök Battleriff

Need for Speed Network

Tillsammans med Electronic Arts och Ghost Games, byggde vi en app till Need for Speed Rivals som tog spelet bortom vardagsrummet och spelkonsolen.

Se vår fallstudie

Inifrån Streaming Apps

Vi assisterade Football Addicts i byggandet av en ny streaming-plattform som låter fotbollsklubbar interagera med sina fans på helt nya sätt.

Apparna finns på App Store.

Gim

Tillsammans med Grann Form och Nyarp, Sveriges största kisttillverkare, förändrar vi begravningsindustrin genom att utveckla mobilapplikationer för iOS och Android som löser logistiska problem.

Besök GIM