Varvet
Hero hemnet

Hemnet

På Hemnet visas bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, gårdar och tomter — till salu genom Sveriges fastighetsmäklare.

2017

Bakgrund

Hemnet är Sveriges största bostadssajt med 2,8 miljoner unika besökare per vecka. Hemnet hjälper privatpersoner att uppfylla sina bostadsdrömmar och 8 av 10 personer hittar sin bostad via sajten. Hemnet kom till Varvet för att få hjälp med att anpassa sin plattform för framtidens tekniska utmaningar.

Tjänster

  • back-end
  • api

Vad vi gjorde

Varvet hjälpte Hemnet med ett av företagets viktigaste projekt någonsin — att skriva om plattformen som är kärnan i deras verksamhet. Genom att stärka deras team med en senior utvecklare, assisterade vi Hemnet i utvecklandet en förstklassig plattform, anpassad för framtidens tekniska utmaningar.

Att hjälpa andra är det vi uppskattar mest på Varvet. Genom Varvets filosofi kring mentorskap och lärande säkerställer vi att vårt samarbete varar längre än engagemanget och mjukvaran vi skrev tillsammans. Vi tror på att samarbete leder till en bättre produkt och att ha en hunger och ett öppet mindset, en vilja att lära ut och att lära sig, är nycklarna som tar oss dit.

Resultat

Den nya plattformen ger Hemnet de tekniska förutsättningarna för att fortsätta utvecklas som Sveriges ledande bostadssajt.

Anna

“Varvet var med som del av ett team som skapade ett nytt API för att publicera bostäder på Hemnet. Samarbetet fungerade bra.”

Anna Lagerborg CTO & vice VD, Hemnet

Teknologi

Redo att starta ditt eget projekt?

Kontakta oss

Fallstudier